Arrangementer

Vi håper å kunne arrangere St. Hansfeiring i vellet i 2014. Har du lyst til å bidra? Send oss en e-post på nhv@neshagebyc.om

Arrangementshistorikk

24. november 2010 – Det ble arrangert 40-års jubileumsfesten ble arrangert lørdag 24. november i Holmen sanitetshus. 37 medlemmer koste seg med tapas og vin, mens von der Fehr holdt et interessant foredrag om vellets historie, med bilder fra starten av byggeperioden.

Festen var et kjærkomment arrangement som ga nye beboere anledning til å bli bedre kjent med “ur-innboerne” som de selv kaller seg. Festen sluttet kl 03:15.

Takk til alle som var med og gjorde dette til en hyggelig kveld.

Idrettsdag lørdag 3. november kl. 14

Vellets første årlige idrettsdag ble avviklet i strålende solskinn med nærmere 70 frammøtte. Deltagerne koste seg med boller og brus før alvoret begynte.

Første øvelse var potetløp, med premier til alle barna. De voksne måtte også til pers, her var det kun premie til vinneren – sjokolademedalje.

Neste utfordring var sekkeløp. Her opplevde vi noen knall og fall, men innsatsen var det ingen ting å utsette på.

Det hele toppet seg med tautrekking. Vi kjørte rene klasser – gutter mot jenter, der guttene til slutt vant knepent. Så var det mødrene mot fedrene, og det lå lenge an til en knusende seier for det sterke kjønn – nemlig kvinnene. Fedrene jukset seg derimot til seier med hjelp fra alle guttene.

Alt i alt, en kjempesuksess. Vellet vil derfor oppfordre alle beboerne til bruk av idrettsplassen, det naturlige møtepunkt i nabolaget.